Despre PostPing.net

 

PostPing.net este un serviciu creat in România, inițial sub forma unui canal de Whatsapp. Scopul acestui serviciu a fost de a comunica ușor și rapid între pasionații de teatru și operă atunci când apar reprezentații noi pe scenele din București.

S-a întâmplat de multe ori să nu mai găsim locuri la spectacole, din cauză că am aflat târziu că biletele au fost puse în vânzare.

De aceea am creat acest serviciu de notificări, pentru a afla printre primii atunci când apar evenimente noi în calendarele instituțiilor de cultură.

Dorim să ajutam pasionații de teatru și operă să fie informați și să promovăm manifestările culturale de pe scenele din București. În viitor ne gândim să adăugăm și alte orașe - pentru sugestii, contactați-ne la contact@postping.net. Astfel, am pus la dispoziția publicului acest instrument util, care în ultima vreme ne-a ajutat să mergem mai des la spectacolele preferate.

De ce am trecut de la Whatsapp la email?

Grupul de Whatsapp va funcționa în continuare, dar a crescut mai mult decât ne-am așteptat și am considerat că trebuie să oferim o metodă mai sigură de a primi notificările, având în vedere că numărul utilizatorilor a crescut la câteva sute. Grupul este disponibil aici:

https://whatsapp.com/channel/0029Va8gnIND38CbwRi6oA43

Iată cum a functionat grupul până acum (și cum va funționa în continuare):

Inițial, serviciul trimitea o notificare prin email administratorului canalului de Whatsapp, iar acesta publica pe grup o captură de ecran (poză) cu datele din e-mail. 

Fiindcă un canal de Whatsapp NU poate avea mai mulți administratori, iar administratorul canalului nu este mereu disponibil, uneori acesta nu poate garanta trimiterea imediată a notificărilor pe Whatsapp.

De aceea, utilizatorii se pot abona acum prin e-mail direct la sursa notificărilor, pentru a primi noutățile automat, fără nevoia de intermediere din partea unei persoane.

Termeni și confidențialitate

Știm că abonarea prin email presupune un nivel mai mare de încredere între utilizatori și platformă. De aceea, am creat Termeni și condiții (click aici) pentru a explica ce date stocăm, unde le stocăm și cum puteti renunța imediat la acest serviciu.

Dacă întâmpinați probleme, vă rugăm să ne transmiteți recenzii sau sugestii la contact@postping.net