Când se pun în vânzare bilete la Teatrul Excelsior (Familia Addams)?



Spectacolul "Familia Addams" de la Teatrul Excelsior este o oportunitate rară de a vedea personajele clasice ale lui Charles Addams prind viață pe scenă. Cu o distribuție de excepție și o producție impresionantă, acest spectacol este perfect pentru întreaga familie. Iată de ce trebuie să fiți acolo:

  • Muzică și coregrafie: melodiile antrenante și coregrafia inovativă vă vor impresiona.
  • Costume și scenografie de vis: vizualul impresionant transportă publicul direct în lumea unică a Familiei Addams.
  • Umor și emoție: spectacolul oferă o combinație perfectă de umor negru și momente emoționante care vă vor captiva.


Când se pun în vânzare biletele la "Familia Addams"?

Biletele Teatrului Excelsior - și implicit cele pentru spectacolul "Familia Addams" se pun în vânzare în luna care precede spectacolul. De obicei, vânzarea se face în apropiere de mijlocul lunii. Iată un istoric al datelor la care s-au pus in vânzare biletele de la Teatrul Excelsior:

  • Marți, 12 Dec 2023 (bilete pentru luna Ianuarie 2024)
  • Marți, 16 Ian 2024 (bilete pentru luna Februarie 2024)
  • Marți, 13 Feb 2024 (bilete pentru luna Martie 2024)

Observăm că biletele au fost puse în vânzare în zile de marți, în săptămâna care "conține" data de 15 a lunii. Orele de vânzare diferă, începând cu prânzul, până mai târziu după-amiază. 

Informațiile de mai sus sunt 100% bazate pe observația datelor înregistrate de PostPing (sunt date calendaristice la care am trimis e-mail către abonați) și nu provin dintr-o sursă oficială. 

Vă spunem mai jos cum puteți să vă măriți șansele de a prinde bilete.


Cum vă asigurați locul la spectacol?

Pentru a vă asigura că nu pierdeți acest spectacol memorabil, iată câteva sfaturi utile pentru a prinde bilete:

Abonați-vă la PostPing. Avem deja subscripții disponibile pentru mai multe teatre. Pe prima pagină a site-ului PostPing puteți să vă înregistrați pentru a primi e-mail imediat ce se vor pune în vânzare reprezentații noi la teatrele selectate. De asemenea, avem și canalul de Whatsapp, pe care anunțăm noutățile (cu mențiunea că abonații la email primesc informația mai rapid - pentru că se trimite automat).

Urmăriți paginile de social media: Teatrul Excelsior anunta pe pagina de Facebook vanzarea biletelor, cu o zi inainte. De asemenea, PostPing anunță în social media (Facebook, Instagram) când se pun biletele în vânzare. Publicarea în social media depinde de disponibilitatea administratorului site-ului.


Nu Ratați "Familia Addams" la Teatrul Excelsior!

"Familia Addams" promite să fie unul dintre spectacolele de neratat ale anului la Teatrul Excelsior din București. Fie că sunteți fani ai Familiei Addams sau pur și simplu în căutarea unei experiențe teatrale excepționale, acest spectacol este pentru voi. Rezervați-vă biletele și pregătiți-vă pentru o aventură memorabilă alături de Gomez, Morticia, Wednesday, Pugsley și restul familiei Addams.


Când se pun în vânzare bilete la Teatrul Excelsior (Familia Addams)?