Bilete la FNT 2024. Când se vor pune în vânzare?



ACTUALIZARE 2, din 3 octombrie 2024

Vanzarea biletelor a inceput, iar multe dintre spectacole sunt sold-out. Cu toate acestea, directorul Teatrului de Stat Constanta, Erwin Simsensohn, a promis ca va fi reluat programul "Autostrada spre teatru", in care se poate achizitiona un "pachet" cu transport inclus (tur-retur) din Bucuresti catre un spectacol de la Constanta.

De asemenea, in cadrul FNT 2024 mai sunt disponibile bilete la spectacole foarte bune. Iata programul complet, pe zile: https://fnt.ro/2024/program-18-oct/

Nu in ultimul rand, exista chiar in Bucuresti spectacole foarte bune. De exemplu, tocmai s-au pus in vanzare bilete la un spectacol care se joaca destul de rar: "Trilogia minelor, singurul teatru serial care se joacă pe o scenă românească, readuce în lumina reflectoarelor comunele din Ardeal, în care personajele sunt deopotrivă vesele şi triste, exact ca realitatea pe care o trăim." (citat Georgiana Gheorghe) - este un spectacol cu 3 reprezentatii, in 3 zile consecutive. Detalii aici: https://bookhub.ro/trilogie-in-cinci-personaje-trilogia-minelor-la-teatrul-dramaturgilor-romani/

 

ACTUALIZARE 3 octombrie 2024

De unde cumparam biletele:

Biletele se vor achizitiona de pe site-urile de bilete ale teatrelor GAZDA. Astfel, este important sa cunoastem la ce teatre vor avea loc spectacolele pe care dorim sa le vedem si sa ne documentam pe ce platforme se vand biletele teatrelor respective.

 

Mentiuni:

  • biletele FNT 2024 se vor pune in vanzare joi, 3 octombrie, la ora 12:00, pentru toate teatrele.
  • site-ul bilet.ro (care vinde bilete la TNB, T. MIC, T. Excelsior) va folosi sistemul de cozi online pentru acces la bilete in cazul unor teatre / reprezentatii. In acest caz, este bine sa deschideți pagina reprezentatiei cu câteva minute inainte de ora punerii in vanzare, pentru a va asigura un loc mai bun la “coada”. La ora 12:00, toți cei care sunt prezenți pe pagina de bilete sunt asezati in ordine aleatore la o coada virtuala. Cine intra mai tarziu, va prinde un loc in spatele celor intrati înainte de 12:00.
  • este bine sa aveti cont pe site-ul de bilete si sa fiti logati in cont la ora 12:00, cand se vor pune biletele in vanzare. Unele site-uri nu permit nici măcar selectarea locurilor de către utilizatorii anonimi.
  • Program FNT 2024 in format .pdf: https://fnt.ro/2024/wp-content/uploads/2024/09/Program-spectacole-FNT-2024.-28-SEPT.pdf

 

Lista a platformelor de bilete folosite de unele teatre gazda din FNT 2024:

TNB

Biletele TNB se vand pe un singur site, bilet.ro

 

Bulandra

Biletele Teatrului Bulandra se vand pe doua site-uri:

 

Teatrul Metropolis

Biletele Teatrului Metropolis se vand pe un singur site:

 

Teatrul MIC

Biletele Teatrului MIC se vand pe un singur site, bilet.ro

 

Teatrul Excelsior

Biletele Teatrului Excelsior se vand pe un singur site, bilet.ro

 

Teatrul Odeon

Biletele Teatrului Odeon se vand pe un singur site:

 

Teatrul ACT

Biletele Teatrului ACT se vand pe un singur site:

 

Program complet

Program complet FNT 2024, pe zile: https://fnt.ro/2024/program-18-oct/

 


ACTUALIZARE 1 octombrie 2024

Comunicat oficial FNT:

Biletele pentru spectacolele celei de-a 34-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru se vor pune în vânzare JOI, 3 octombrie, ora 12.00, concomitent, pe toate platformele de vânzare ale fiecărui teatru gazdă, precum și la casele lor de bilete. Pentru un acces ușor, vă recomandăm să accesați reprezentațiile dorite din programul pe zile afișat pe site-ul www.fnt.ro și, apăsând butonul Cumpără bilete, veți fi redirecționat exact în pagina de achiziție a biletelor la reprezentația dorită.

 


 

Festivalul Național de Teatru (FNT) 2024 se apropie cu pași repezi și iubitorii de teatru sunt nerăbdători să afle când vor putea achiziționa biletele pentru spectacolele mult așteptate.  

Pentru a fi siguri că nu ratați startul oficial al vânzărilor, este recomandat să vă abonați la notificările PostPing, pe https://postping.net. De asemenea, pentru informații oficiale, trebuie să urmăriți toate canalele de comunicare ale teatrelor implicate sau ale UNITER.

Reprezentațiile FNT găzduite de Teatrul Național I.L. Caragiale București au fost deja publicate in platforma de bilete a teatrului: https://www.bilet.ro/promoter/tnb 

Articol in curs de actualizare

Salvează link-ul către acest articol sau oferă-l prietenilor interesați. Vom include aici detalii suplimentare despre vânzarea biletelor la FNT 2024, pe măsură ce vom afla noutăți.

Share pe Facebook

Nu rata startul vânzării de bilete!

Biletele la FNT 2024 se pot epuiza rapid, de aceea este esențial să fii pregătit. Abonează-te acum la PostPing și asigură-te că vei primi notificări exacte despre data lansării biletelor. Fii parte din magia teatrului și nu rata șansa de a participa la cel mai mare festival de teatru din România!

Rămâi conectat, abonează-te la notificările PostPing și pregătește-te pentru FNT 2024!


Bilete la FNT 2024. Când se vor pune în vânzare?