Când se pun în vânzare bilete la TNB? Află primul.



Când se pun în vânzare biletele la TNB?

Până în urmă cu câteva luni, biletele TNB se puneau în vânzare în zilele de sâmbătă. Acum nu mai există un tipar în acest sens. În general, biletele Teatrului Național Bucuresti se pun în vânzare în prima parte a lunii, pentru luna următoare. De exemplu, la începutul lunii Martie se vor pune in vânzare biletele pentru luna Aprilie. Această regulă este valabilă pentru producțiile TNB. Spectacolele găzduite se pot publica și cu câteva luni inainte.

Dintr-o nevoie personală de a prinde bilete la cele mai căutate spectacole, am creat PostPing - aplicație online ce trimite notificări atunci când apar reprezentații noi la TNB. Deja am ajutat numeroși utilizatori să prindă bilete, iar review-urile acestora pot fi citite pe prima pagină a site-ului.

Sperăm să te putem ajuta și pe tine să intri la cele mai dorite spectacole!

Te poți abona aici: https://postping.net

De ce să te abonezi la notificările noastre?

Pasiunea ta pentru teatru merită să fie răsplătită! Prin abonarea la notificările site-ului nostru, vei avea ocazia să fii printre primii care află despre punerea în vânzare a biletelor la Teatrul Național București (TNB). Fie că este vorba de premiere, spectacole de teatru consacrate sau evenimente speciale, nu vei pierde niciun moment important.

Cum funcționează?

Procesul este simplu și rapid. Completează formularul de abonare cu adresa ta de email și preferințele legate de notificări, iar noi ne vom asigura că vei primi informațiile esențiale prin email, direct în inbox.

Beneficiile abonării

  • Informații actualizate: Ai acces la informații actualizate despre programul spectacolelor și disponibilitatea biletelor.
  • Prinzi cele mai bune bilete: Dacă citești la timp notificările noastre, ai șansa să prinzi cele mai bune locuri din sală.
  • Poți economisi bani: În cazul unor spectacole ale căror bilete au un cost ridicat, poți opta pentru cele mai bune locuri dintr-o categorie inferioară de preț, beneficiind totuși de o pozitonare bună în sală.

Când se pun în vânzare bilete la TNB? Află primul.