Oana Laura Gabriela



În Opera de trei parale, de la TNB, probabil v-a atras atenția personajul care intervine în momente cheie ale spectacolului, introducându-l pe Mackie Șiș, iar la final oprind  ropotele de aplauze pentru a face loc epilogului, pe care îl interpretează excelent.

Are o voce foarte bună, multă energie, acoperind parcă fiecare colț al scenei în timp ce cântă live si dă dovadă de un excelent control al mimicii.

În plus, pare incredibil, dar în prima poză și în ultima este aceeași actriță, în același spectacol, în roluri foarte diferite - Laura Gabriela Oana, în Opera de trei parale, la TNB.

Dacă v-a plăcut și vreți să o revedeți, am aflat chiar de la ea programul pentru perioada următoare (am adăugat ulterior link-uri pentru fiecare spectacol):

"Sunt într-o perioadă în care nu am programat multe spectacole, fiindcă lucrez la două musicaluri care vor avea premierele în mai - iunie.

Următoarele spectacole sunt:

  • 25 aprilie 2024, “Opera de trei parale”, TNB Bilete aici
  • 27 aprilie 2024, “Don Quijote” , la Teatrul Nottara Bilete aici
  • 12 mai 2024, “OMEN” , la Linotip - Centru independent coregrafic Bilete aici
  • 16 iunie 2024, “OMEN” , la Linotip - Centru independent coregrafic Bilete aici

Darrrr 😊 am un spectacol super drag în independent, la Linotip, “OMEN” se numește, despre Maria Tănase și Constantin Brâncuși, în care cânt Maria Tănase și e un spectacol care chiar merită văzut. Din păcate, nu-l jucăm în aprilie, însă îl avem pe 12 mai." Bilete vor fi disponibile aici.

 

O puteți urmări pe Laura pe Facebook și Instagram.


Oana Laura Gabriela