Anna Karenina debutează la Teatrul MIC. Când găsim bilete?



O premieră mult-așteptată a fost anunțată de Teatrul Mic. 

Spectacolul “Anna Karenina” debutează pe 3 noiembrie 2024. Biletele se vor pune în vânzare mâine, 11 octombrie, la ora 12:00.

Dacă doriți să vă pregătiți “temeinic” pentru acest eveniment, cumpărați cartea: Anna Karenina (la un preț foarte bun aici).

Citiți acest email până la sfârșit pentru mai multe detalii utile.


Un share ne-ar bucura ❤️ Puteți accesa aici varinta WEB a acestui email, pe care o puteți distribui: https://postping.net/blog/anna-karenina-teatrul-mic-bilete

La varianta WEB vom adăuga noutăți pe măsură ce le vom afla.


Unde găsim bilete?

Biletele se vor găsi pe site-ul bilet.ro; probabil (aproape sigur) aceasta va fi pagina de bilete a spectacolului: https://www.bilet.ro/eveniment/anna-karenina-14468

Dacă nu se vor publica pe pagina menționată mai sus, cu siguranță veți găsi spectacolul în lista completă a teatrului, care se găsește aici: https://www.bilet.ro/promoter/teatrul-mic 

Ca de obicei, este recomandat să intrați pe site cu puțin timp înainte de ora 12:00 și să vă logați în cont din timp - biletele nu se pot selecta sau achiziționa fără a fi logat în cont.

Comunicatul oficial al teatrului:

Vă anunțăm cu bucurie că de 𝐦â𝐢𝐧𝐞, 11 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, 𝐨𝐫𝐚 12:00, vom pune în vânzare biletele pentru primele reprezentații și pentru premiera oficială, ale celui mai nou spectacol din această stagiune - 𝐀𝐍𝐍𝐀 𝐊𝐀𝐑𝐄𝐍𝐈𝐍𝐀 după 𝐋𝐞𝐯 𝐓𝐨𝐥𝐬𝐭𝐨𝐢, regia și scenografia Dumitru Acriș.

Toate spectacolele se vor juca la 𝐒𝐚𝐥𝐚 𝐀𝐭𝐞𝐥𝐢𝐞𝐫 (Constantin Mille 16), în datele:

  • 3 noiembrie, ora 18:30 - prima reprezentație
  • 6 noiembrie, ora 18:30
  • 23 noiembrie, ora 18:30 - Premieră oficială
  • 24 noiembrie, ora 18:30 - Premieră oficială
  • 14 decembrie, ora 18:30
  • 15 decembrie, ora 18:30

Distribuție: Ana Bianca Popescu, Cristi Iacob, Vlad Logigan / Ionuț Vișan, Alexandru Voicu, Ana Radu / Antonia Scutaru, Ana Bart, Andrei Seușan, Oana Pușcatu, Andreea Grămoșteanu, Gabriela Iacob, Marian Olteanu, Virgil Aioanei, Rareș Florin Stoica, Alina Rotaru, Irina Velcescu, Claudia Prec, Vlad Milotoi


🎭 Trilogia minelor revine

 

De asemenea, încă se mai găsesc bilete la Trilogia Minelor, la Teatrul Dramaturgilor Români - spectacol foarte bun, jucat destul de rar.

Trilogia Minelor, compusă din trei „episoade” – Flori, Beznă și Apă – este o incursiune cu tente horror-comice în lumea rurală transilvăneană. Cei cinci actori, aceiași în toate cele 3 episoade, în roluri diferite, reflectă tipologii, mai mult decât personaje, tipologii prinse într-o lume contrastantă, dură, dar atât de aproape de noi.

Premii:

CÂȘTIGĂTOR PREMIILE GALEI UNITER 2022 • Cea mai bună regie • HORIA SURU
Nominalizare PREMIILE GALEI UNITER 2022 • Cel mai bun actor în rol secundar • BOGDAN NECHIFOR

Bilete:

Episodul 1, Flori - 31 oct https://www.bilet.ro/eveniment/trilogia-minelor-flori-8696-45079 

Episodul 2, Beznă - 1 nov https://www.bilet.ro/eveniment/trilogia-minelor-bezna-8697-45080 

Episodul 3, Apă - 2 nov https://www.bilet.ro/eveniment/trilogia-minelor-apa-8698-45081 


Anna Karenina debutează la Teatrul MIC. Când găsim bilete?